Archetypes

Inzicht via Archetypes

Heb jij een persoonlijke vraag waar je al langere tijd verdieping op wil? Is je vraag niet helemaal helder maar voel je dat je ‘ergens’ tegenaan loopt zonder dat je het goed kan verwoorden?

Ik begeleid je naar het vinden van jouw antwoord en indien nodig eerst naar het formulieren van je vraag.

Een Archetype is een oorbeeld, een beeld van oorsprong. In de Archetypische sessies werk ik met kaarten waar beelden op staan. Beelden zijn een manier om contact te maken met je archetypische kracht of energie. Wij worden geleid door onze archetypische energie, dat gebeurt onbewust en soms bewust. Wanneer we ergens mee worstelen, dit uit zich door geïrriteerd zijn, boos, verdrietig, onderdrukking, lichamelijke klachten ed., wil je onbewust eigenlijk alleen maar zeggen dat er een innerlijk kracht gezien wil worden. Door middel van Archetypische kaarten nodig je je bronnen kracht uit om gezien te worden en zo kan je potentieel groeien en ingezet worden.

Dit is wat vrouwen die je voor gingen hebben ervaren:

‘Fijn dat het zo intuïtief werkt, het gaat weg van het hoofdelijke denken en praten.’ 

‘Het voelt niet zwaar, maar het heeft toch veel impact.’

‘Ik vond het een magische ervaring. Voor mij het bewijs dat je de antwoorden altijd in jezelf draagt. Het binnen jezelf vinden van antwoorden is momenteel helemaal mijn thema dus het sloot ontzettend goed aan. Ik vind de kaarten oogstrelend mooi. En het bijzondere was dat hoe langer je kijkt hoe meer je erin kunt zien.’

‘Het voelde ook niet ‘zweverig’ terwijl er alle mogelijkheid is om onverwachte verbanden te kunnen leggen. Ik voelde veel begrip.’ 

‘Heel fijn.’

‘Ik denk dat het vooral duidelijk is geworden hoe mijn vraag zich verhoudt tot wie ik ben in totaliteit. Mijn vraag heeft een plekje gevonden in wie ik ben, en ik weet vooral nu wat er aandacht verdiend.’ 

‘Mireille heeft het talent om mensen echt te zien/voelen en de kern van dingen te raken.’

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail Mireille voor vragen of voor het maken van een afspraak:
M: 0641205506
E: mireillesteenkamer@me.com